Kontakt                        fiebuchwald@fb-coaching.com                               +45 2623 0191

 

 

FB-Coaching v/ Fie Buchwald

 

Coaching er en fremadrettet proces, der bevidstgør potentialet og skaber rum for refleksion. Coaching gør, at du ved, hvordan du kan handle anderledes og få frigjort energi.

 

I coaching mødes du af spørgsmål. Du udfordres på dine handlinger og får mulighed for at finde alternative veje. Du støttes i vejen mod dit mål og får hjælp til strukturen i processen.

 

Det kan være svært at få formuleret et mål - eller snarere at få formuleret det mål, der giver det ønskede udbytte. Udbyttet er måske at få energi, at være lykkelig osv. Men hvordan finder man det mål, der skaber lykke. Det afklares i målformuleringsfasen.

 

De små eller større skridt på vejen til målet kender vi måske nok, men alligevel ender vi på sideveje eller måske endda på afveje. Coaching strukturerer sammen med dig vejen til målet.

 

Mønstre kan være en udfordring. Vi har alle vores mønstre, måder vi håndterer livet på. Der er flere forskellige mønstre, som både hæmmer og fremmer processen. I coaching bevidstgøres du om disse mønstre og håndteringen af dem.

Om coaching